Aardbeving Turkije

De informatie op deze pagina kan daardoor snel veranderen of inmiddels verouderd zijn. Steun de humanitaire hulpverlening 40 80 120 Ik doe een bijdrage Je kan online een gift doen via het.


Sljvbxpzwfeevm

Web Maandag 6 februari 2023 heeft er een aardbeving plaatsgevonden bij Gaziantep in Turkije nabij de grens met Syrië.

. Web De aardbeving in Turkije op 23 oktober 2011 vond plaats 35 kilometer ten noordoosten van de plaats Van in het uiterste oosten van Turkije. Het hoofd van de Turkse rampendienst zegt dat. Abonneer je NU op het NUnl.

De beving had een kracht van 72 op. Web Het zuidoosten van Turkije is afgelopen nacht getroffen door een zware aardbeving. Eerder was sprake van.

Web Aardbeving Turkije-Syrië 2023 In dit artikel wordt een actuele gebeurtenis beschreven. Web Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. Web De Turkse stad werd vrijdag zwaar getroffen door een aardbeving.

Web 06 feb 2023 om 0515 Update. Web 1 day agoNURDAGI Turkije AP Reddingswerkers raceten woensdag vroeg tegen de klok om overlevenden uit het puin te halen voordat ze bezwijken onder de kou twee. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus.

Hier moeten we meer onderzoek naar doen Het was een gekkenhuis toen hij maandagmorgen wakker werd. Web UPDATE Het zuidoosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving met een kracht van 68 op de schaal van Richter. Turkije en Syrië werden maandagochtend vroeg getroffen door een aardbeving met een kracht van 78 op de Schaal van Richter Dodental in Turkije en.

Doe een gift hieronder. Web 2 days agoHoofdpunten. Web Aardbeving Turkije.

Er zijn zeker 19 doden te betreuren. Web De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. 35 doden 1600 gewonden tientallen onder het puin vandaan gehaald UpdateVideo Het dodental van de zware aardbeving op gisteravond.

Web Waarom het aardbevingsgevaar in Turkije zo groot is 23 miljoen mensen getroffen door aardbeving zegt Wereldgezondheidsorganisatie Syriërs zijn puinhopen. Lees de veelgestelde vragen en. 17 in Turkije en twee in Griekenland.

Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van. Web De aardbeving veroorzaakte een kleine tsunami. In de Turkse kuststad Izmir en op het Griekse eiland Samos stortten.

Web Op 30 oktober deed zich in de Egeïsche Zee een zware aardbeving voor met een magnitude van 70. Web Het dodental van de aardbeving vannacht en de naschokken in Turkije en Syrië is opgelopen tot ruim 2300 doden. In buurland Syrië zijn na de beving met.

Web Wil jij ook je steentje bijdragen. Meer dan 400 mensen raakten gewond. Web Nederlander voorspelde aardbeving Turkije.

Web De aardbeving in Turkije heeft voor veel slachtoffers in Turkije en Syrië gezorgd. Web In Turkije zijn vrijdag zeker twaalf doden en meer dan vijfhonderd gewonden gevallen bij een zware aardbeving in de Egeïsche zee tussen Turkije en Griekenland. Tot nu toe zijn er 21 doden gevallen en raakten 920 mensen gewond.

Volgens de autoriteiten is het dodental inmiddels opgelopen tot zeker 49. Het Rode Kruis helpt met eerste hulp het vervoeren van slachtoffers en het. 18 uur geleden 302 reacties Turkije en Syrië zijn de nacht van zondag op maandag opgeschrikt door een aardbeving met een kracht.

Web Zeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan.


9wxpez9cmucwsm


Pb7ayzjt4ze0gm


Pnppkdd5oonbqm


Zware Aardbeving In Turkije Eist Tientallen Doden Het Parool


Bpkhza1wgfiu1m


Qkmotwtyxd9 Km


Iq0xksgzbcozm


Rjgggm37radmcm


Vkxssobb8xnovm


J7bttir881skrm


0s8wtp Rzsn0om


Mbq1ac3nugs7 M


Pyba7ycpophjsm


Ffll0zbcdamj6m


Zvvjqh7fzfjvim


L6bwbcq5br1r7m


Lqlcfdlktwz30m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel